Oikotie työpaikkailmoitukset

Oikotien työpaikkailmoituksia lukee viikoittain jopa 300 000 kävijää. Ilmoittamalla Oikotiellä saat varmasti parhaan näkyvyyden ja hyvät hakijat.

Työpaikkailmoituksesi voi näkyä sivustolla jopa 8 viikkoa. Voit lisätä työpaikkailmoitukselle maksutta YouTube- tai Vimeo-videon – katso esimerkki videosta

Krediitit ovat työpaikkailmoituksen valuuttaa

Krediittien käyttö on edullisempi tapa maksaa työpaikkailmoitus – mitä suurempi paketti, sitä enemmän säästät. Voit ostaa krediiteillä myös Oikotien Nostoja, joilla tavoitat myös passiiviset työnhakijat.

Aitous ja tarinallisuus toimivat työpaikkailmoituksessa

Työpaikkailmoituksella hakijakeskeisyys, aitous ja todelliset tarinat vetoavat työnhakijoihin. Lataa Oikotien tutkimus Työpaikkailmoituksen menestystekijöistä ja lue lisää. 

Kuvailmoitus

Oikotien kuvailmoitus on työpaikkailmoitus, johon voit lisätä logojen lisäksi kuvan ja videon. Ilmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa.

975 €
tai
1,25 krediittiä

Perusilmoitus

Oikotien työpaikkailmoitus nousee tyopaikat.oikotie.fi-sivustolle listauksen kärkeen. Perusilmoitukseen voit laittaa 1-2 logoa ja videon. Ilmoituksesi voi näkyä sivustolla 8 viikkoa. Takaamme ilmoituksellesi riittävän näkyvyyden: Tutustu ilmoitustakuuseen.

780 €
tai
1 krediitti

Tyylipohja

Tyylipohjalla tuot yrityksesi brändin esiin Oikotien työpaikkailmoituksilla. Brändätyn ilmoituksen avulla rakennat työnantajakuvaasi, houkuttelevat parhaimmat osaajat ja vahvistat rekrytointejasi.

Tyylipohjan vuosimaksu on 2 100 € ja se sisältää yhden pohjan. Lisäpohjien vuosimaksu on 1 000 € kpl.

2 100 €

Aineistosiirto

Jos käytössäsi on rekrytointijärjestelmä, voit julkaista työpaikkailmoitukset automaattista aineistosiirtoa käyttäen suoraan palveluumme.

Kaikki ilmoitustiedot muokataan rekrytointijärjestelmässä ja ne päivitetään Oikotie-järjestelmään sovittujen eräsiirtoajojen yhteydessä. Ilmoitustietoja ei voi muokata Oikotien palvelussa. 

Työpaikkailmoitukset liiton tai järjestön sivuille

Tarjoamme liitoille ja järjestöille mahdollisuuden palvella omaa jäsenkuntaansa hakemalla Oikotien työpaikkailmoituksia valituilla kriteereillä rajapinnan kautta sivuilleen.

Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.